Canicula se instaleaza in Bucuresti: Cum te protejezi cu ajutorul asigurarilor?

Bucurestenii se pregatesc pentru doua zile caniculare, cu temperaturi maxime ce vor atinge 37 de grade Celsius. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala, avertizand asupra disconfortului termic accentuat.

In aceste conditii, este important sa ne protejam atat pe noi, cat si bunurile noastre de efectele caniculei. Asigurarile pot juca un rol esential in acest sens, oferind o plasa de siguranta in caz de evenimente neprevazute.

Ce tipuri de asigurari te pot ajuta in timpul caniculei?

  • Asigurari de locuinta: Acestea pot acoperi daunele produse de incendii, inundatii, furtuni, dar si de evenimente specifice caniculei, cum ar fi deteriorarea instalatiilor electrice sau a aparatelor electrocasnice din cauza supraincalzirii.
  • Asigurari de sanatate: Asigurarile de sanatate pot acoperi costurile tratamentului medical in caz de imbolnavire cauzata de canicula, cum ar fi insolatia, deshidratarea sau alte afectiuni.
  • Asigurari de raspundere civila: Acestea pot acoperi daunele produse de terti, in cazul in care, de exemplu, o persoana se accidenteaza pe proprietatea dumneavoastra din cauza caldurii excesive.
  • Asigurari de calatorie: Daca aveti de gand sa calatoriti in aceasta perioada, asigurarea de calatorie va poate oferi protectie in caz de evenimente neprevazute, cum ar fi anularea zborului, pierderea bagajelor sau probleme medicale.

Este important sa verificati cu atentie clauzele politelor de asigurare pentru a va asigura ca sunteti protejat in caz de evenimente neprevazute cauzate de canicula.

Se incarca ... asteptati