Siguranta ta, prioritatea noastra: Ce tipuri de asigurari te pot proteja in calatoriile tale?

Recent, un eveniment nefericit a avut loc in Belgia, unde un roman a fost victima unui atac cu cutitul in timpul unei altercatii intre suporteri de fotbal. Acest incident ne reaminteste de importanta asigurarilor de calatorie, care pot oferi o protectie financiara si juridica in situatii neprevazute.

Ce tipuri de asigurari de calatorie pot fi utile in astfel de cazuri?

  • Asigurarea medicala de calatorie: Acopera costurile tratamentului medical in strainatate, inclusiv interventii chirurgicale, spitalizare, medicamente si transport medical.
  • Asigurarea de raspundere civila: Acopera daunele materiale sau morale pe care le-ai putea provoca altor persoane in timpul calatoriei.
  • Asigurarea de bagaje: Acopera pierderea sau deteriorarea bagajelor in timpul calatoriei.
  • Asigurarea de anulare a calatoriei: Acopera costurile de anulare a calatoriei in caz de boala, accident sau alte evenimente neprevazute.
  • Asigurarea de asistenta medicala: Ofera asistenta 24/7 in caz de urgenta medicala, inclusiv traducere, gasirea unui medic sau a unui spital, organizarea transportului medical.

Este important sa alegi o asigurare de calatorie care sa se potriveasca nevoilor tale individuale si sa te informezi cu privire la acoperirea oferita.

Pentru mai multe detalii despre tipurile de asigurari de calatorie si pentru a obtine o oferta personalizata, contacteaza-ne!

FSG BROKER DE ASIGURARE SRL

Telefon: 0755564444
Loc. Onesti, Bld.Republicii, Nr.11, ap.25, parter
R.C. :J04/82/2005; C.I.F. :RO17119023
R.B.K.: 272/2005; AUT. ASF 3836/2005
tel/fax:0234.326880
e:office@fsgbroker.ro
w:www.fsgbroker.ro
Se incarca ... asteptati